De inschrijving voor de internetscriptieprijs is gestart

Delen:

Google, Brinkhof, SIDN-Fonds en Greenhost stellen vier prijzen beschikbaar van elk 2.000 euro voor de beste afstudeerscripties over een internet-gerelateerd onderwerp. Wil je meedingen? Je kunt je scriptie digitaal indienen via het aanmeldformulier op www.internetscriptieprijs.nl.

De Google-prijs is voor de beste scriptie op het gebied van internet & economie, de Brinkhof-prijs voor de beste scriptie op het gebied van internet & recht, de SIDN Fonds-prijs voor de beste scriptie op het gebied van internet & maatschappij- of geesteswetenschappen en de Greenhost-prijs voor de beste scriptie op het gebied van internet & technische wetenschappen. Met deze prijzen willen de initiatiefnemers de belangstelling voor deze betreffende onderzoeksgebieden vergroten, en in bredere zin het maatschappelijk en wetenschappelijk debat over de impact van internettechnologie bevorderen.

Wil je meer weten? Klik dan hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven