DE NIEUWE MR. IS UIT!

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het nieuwe nummer van Mr. is verschenen, met daarin volop interviews en artikelen over interessante ontwikkelingen in de juridische wereld.

Een greep uit de onderwerpen:

Een interview met Gerard van Solinge, hoogleraar aan de Radboud Universiteit en advocaat bij Allen & Overy. Hij staat een ‘evenwichtig’ ondernemingsrecht voor. Desnoods met een wettelijk verankerde plicht voor bestuurders die moeten zorgen voor diversiteit, goede arbeidsomstandigheden en schone productie.

De juristerij staat niet direct bekend om veranderdrift en vooruitstrevendheid. Toch vindt er wel degelijk innovatie plaats. Een aantal voorhoedelopers geeft uitleg over wat zij zoal doen op het gebied van legal innovation.

Maarten Feteris blikt terug op de zes jaar dat hij president van de Hoge Raad was en vertelt over de betekenis van het Urgenda-arrest, conceptueel denken, normaal taalgebruik en rechtsontwikkeling.

Nee, hun werk is niet heel erg veranderd door de coronacrisis, zeggen gezondheidsrechtadvocaten Mieke de Die (Velink & De Die Advocaten) en Simone Koelewijn (Nysingh advocaten en notarissen) in de rubriek Senior/junior.

Bekijk hier het novembernummer van Mr.

Ontvang (ook) de digitale Mr.

Ben je rechtenstudent en wil je een abonnement op Mr.? Je kunt je aanmelden voor de papieren Mr. of het digitale magazine. Klik hier.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top