De nieuwe Mr. is uit!

Delen:

Het nieuwe nummer van Mr. is verschenen, met daarin volop interviews en artikelen over interessante ontwikkelingen in de juridische wereld.

Een greep uit de onderwerpen:

Interview met Theo Simons, president van het College van Beroep voor het bedrijfsleven. Het CBb dreigde te worden opgeheven, maar is weer alive and kicking. Simons wil even geen politieke bemoeienis meer, maar rust in de tent. Hij heeft nog wel enkele wensen.

Zeeland wil geen juridische uithoek zijn. Het kantoor van het Openbaar Ministerie in Middelburg is dicht, de hoofdvestiging van de rechtbank zit in Breda, maar de Zeeuwse Meesters hebben plannen om het tij te keren.

De postacademische juridische opleiders bieden dit najaar weer volop mogelijkheden tot bijscholing. Mr. vroeg een aantal van hen welke trends zij signaleren.

Miek Smilde interviewde meer dan 150 juristen voor Mr. Met het verschijnen van haar tweede roman neemt ze afscheid van de journalistiek. Een interview, plus een voorpublicatie uit Dorsmans dood.

Ebba Hoogenraad (Hoogenraad & Haak) en Jacobine van Beijeren (Loyens & Loeff), die zich bezighouden met health, beauty & food law, vertellen in de rubriek Senior/junior over hun vak. “Het interessantst zijn de ‘borderline-producten’.

Bekijk hier het septembernummer van Mr.

Voor een abonnement op het doorbladerbare magazine kun je hier klikken. Wie een abonnement wil op de papieren editie van Mr. kan zich via deze link aanmelden.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven