De nieuwe Mr. is uit!

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het nieuwe nummer van Mr. is verschenen, met onder meer: wat doe je als je van je managing partner te horen krijgt: “Your days are over.” Of als je als hoofdofficier van justitie het veld moet ruimen? Lees het interview!

Verder in het nieuwe nummer van Mr. onder andere Jurjen Boorsma over coronahoesters, en een artikel over de ruim 135 miljoen euro die op erfgenamen ligt te wachten. In het nieuwe tv-programma van RTL 4, De Erfgenaam, gaat Ruben Nicolai op zoek naar de moeilijk te traceren nabestaanden.

Bekijk hier het nieuwe nummer van Mr.

Voor een abonnement op het doorbladerbare magazine kun je hier klikken. Wil je een abonnement op de papieren editie van Mr., klik dan op deze link.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top