De nieuwe Mr. is verschenen. Een extra dikke editie: 15 jaar Mr.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het nieuwe nummer van Mr. is verschenen, met onder meer een interview met scheidend vicepresident van de Hoge Raad Willem van Schendel: “Het mooiste van het rechtersvak is dat je het doet voor mensen.”

Verder in het nieuwe extra dikke nummer – want Mr. viert zijn 15-jarig jubileum! – veel terugblikken op de afgelopen 15 jaar jaar; de periode dat jij waarschijnlijk nog op de basisschool zat. Wat is er allemaal veranderd?

Bekijk hier het nieuwe nummer van Mr.

Voor een abonnement op het doorbladerbare magazine kun je hier klikken. Wil je een abonnement op de papieren editie van Mr., klik dan op deze link.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top