Dentons Diverse Excellence Scholarship winnaar: Aïmane Akanni

Dentons heeft tijdens de finale op donderdag 16 maart 2023 het Dentons Diverse Excellence Scholarship toegekend aan Aïmane Akanni. Aïmane is derdejaars rechtenstudent aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en start komend collegejaar met zijn master.

Delen:

Marien Glerum (Managing Officer Benelux) en winnaar Aimane Akanni

Met het Dentons Diverse Excellence Scholarship heeft Aïmane een studiebeurs op zak die bestaat uit de financiering voor het volgen van een juridische masteropleiding, een stage bij Dentons in Amsterdam en deelname aan een mentorprogramma binnen Dentons.

Dentons streeft naar een dynamische en inclusieve werkomgeving. Met dit initiatief wil Dentons getalenteerde rechtenstudenten die een afstand ervaren tot de internationale advocatuur aanmoedigen, motiveren en aantrekken. Aan het toekennen van de beurs gingen twee intensieve selectiedagen vooraf om de beste kandidaat te kiezen. “De Dentons Diverse Excellence Scholarship-jury heeft onder andere gekeken naar motivatie, ambitie en sociale betrokkenheid. Van de groep zeer talentvolle studenten die zich had aangemeld, was Aïmane het meest overtuigend. We kijken ernaar uit om hem verder te laten kennismaken met de internationale advocatuur en Dentons”, zegt Benelux Managing Officer Marien Glerum.

In 2021 is het Dentons Diverse Excellence Scholarship voor het eerst toegekend. Sindsdien zijn drie studenten met behulp van het Dentons Diverse Excellence Scholarship hun master gestart of hebben ze hun eerste stappen op de juridische arbeidsmarkt gezet. Studenten die nu in hun bachelorjaar zitten, konden zich aanmelden.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven