Derde editie Abraham de Pinto-competitie groot succes

Delen:

Op zaterdag 23 februari 2019 vond de derde editie van de Abraham de Pinto-competitie plaats. 30 teams uit Nederland en België deden hun uiterste best om een zo goed mogelijk consultatiegesprek met hun cliënt te voeren, dit alles onder het toeziend oog van drie juryleden. Alle Nederlandse steden met een rechtenfaculteit waren vertegenwoordigd, wat een primeur voor de competitie was. Sanne Hermans en Haike van Dongen (Universiteit Maastricht) wisten uiteindelijk te winnen. Nikki Fredriksz en Martijn Vos (Universiteit Utrecht) en Maxime Lukassen en Esmée Lukassen (Universiteit Maastricht) werden gedeeld tweede.

De vroege ochtend was, zoals elk jaar, hectisch en stond in het teken van de ontvangst van de teams, juryleden en acteurs. Dit verliep verder vlekkeloos en daarna werden de teams bij het welkomstwoord toegesproken door niemand minder dan Jos van Rey. Uiteindelijk moesten alle teams twee cliëntgesprekken voeren en tussen deze cliëntgesprekken werd er overheerlijk geluncht.

 

Het diner vond plaats in het Museum aan het Vrijthof. Voordat iedereen kon genieten van het overheerlijke diner, werd er gezongen door studenten van het Conservatorium in Maastricht. Het lied dat gezongen werd, was het welbekende Bohemian Rhapsody van Queen, alleen dan met een klein juridisch tintje.

Na het hoofdgerecht vond de prijsuitreiking plaats. De nummers één tot en met drie ontvingen reischecks en de nummers drie tot en met vijf ontvingen een zeer interessant boek over de inrichting van een advocatenpraktijk. De top vijf zag er als volgt uit:

  1. Sanne Hermans en Haike van Dongen ( Universiteit Maastricht )
  2. Nikki Fredriksz en Martijn Vos (Universiteit Utrecht)
  3. Maxime Lukassen en Esmée Lukassen (Universiteit Maastricht) ( gedeeld tweede )
  4. Maud van Montfort en Teun Stoetman (Radboud Universiteit Nijmegen)
  5. Ralph de Kruijff en Remi Boekhorst (Universiteit Utrecht) ( gedeeld vierde )

Wij willen deze teams van harte feliciteren met dit prachtige resultaat. Daarnaast willen wij alle deelnemers, acteurs en juryleden bedanken voor hun komst. Samen kunnen we terugkijken op een mooie dag en wij hopen natuurlijk dat we jullie volgend jaar weer mogen verwelkomen!

De foto’s van het evenement zijn te bekijken via de volgende link: https://www.facebook.com/AbrahamDePinto/media_set?set=a.554405561717758&type=3

Contact zoeken met de organisatie kan via:
Mail: adepinto-competitie@maastrichtuniversity.nl
Facebook: https://www.facebook.com/AbrahamDePinto
Instagram: https://www.instagram.com/abrahamdepinto/

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven