Dirkzwager beantwoordt vragen over corona en het zakendoen met Duitsland

Delen:

ZN_200423_Dirkzwager-Corona_Depositphotos_350937736_s-2019

Dirkzwager heeft in een online book, of zoals zij het noemen: ‘o-book’, de artikelen van het kantoor gebundeld die te maken hebben met het Duits recht en het coronavirus.

“De uitbraak van het coronavirus heeft uiteraard ook verregaande gevolgen voor ondernemers die internationaal zakendoen. Wij krijgen geregeld vragen over corona en het zakendoen met Duitsland”, vertelt het kantoor. “In ons ‘o-book‘ hebben wij onze artikelen gebundeld die te maken hebben met het Duits recht en het coronavirus.”

Het o-book geeft onder meer een overzicht van de belangrijkste regelgeving voor werkgevers. Ook doet Dirkzwager verslag van de onlangs aangenomen wet in Duitsland om de gevolgen van de pandemie in het burgerlijk recht, het insolventierecht en het strafprocesrecht te verzachten.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven