Docentprijs voor Gabrielle Creemers en Aydan Figaroa

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

De Utrechtse JSVU deelt jaarlijks, namens alle Utrechtse rechtenstudieverenigingen, prijzen uit aan docenten om hen te bedanken voor de bijzondere bijdrage die zij geleverd hebben aan het onderwijs. De Docent en Docenttalent van het Jaar van het departement Rechtsgeleerdheid gingen dit jaar naar respectievelijk Gabrielle Creemers en Aydan Figaroa.

Per categorie zijn er drie docenten genomineerd en via een online formulier hebben de studenten hun stem kunnen uitbrengen, wat in groten getalen is gedaan, zo lezen we op de site van de Utrechtse universiteit. Daar is ook een video te zien van de prijsuitreiking. Klik hier.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top