Doorpakken Vermogensrecht

Delen:

Law At Work organiseert met medewerking van Law At Web op maandag 21 en dinsdag 22 december een groots event: Doorpakken Vermogensrecht. Twee dagen lang van 9.00 uur tot 21.00 uur alle ins and outs van het vermogensrecht: actueel, diepgaand en praktijkgericht!

Een ideale voorbereiding op 2016 met vier topdocenten: Mr. Coen Drion (Actualiteiten), Mr. Luuk Reurich (Schadeberekening, schadevergoeding, alternatieve wegen naar compensatie), Mr. René Klomp (Strategisch dossierdenken) en Mr. Edwin van Wechem (Contractenrecht). Elke docent heeft ervaring in de advocatuur en rechterlijke macht en behandelt een aantal thema’s aan de hand van recente jurisprudentie en eigen ervaringen zodat deelnemers op een strategische manier leren denken en handelen.

De locatie in de Jaarbeurs in Utrecht biedt plaats aan zo’n 100 deelnemers. Deelname kost € 1395,- (excl. btw en incl. broodjesmaaltijden).

Meld u aan via www.doorpakkenvermogensrecht.nl.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven