Eén keer is bijzonder, twee keer helemaal

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Yannick van den Brink heeft de FJR-prijs 2018 gewonnen voor zijn proefschrift ‘Voorlopige hechtenis in het Nederlandse jeugdstrafrecht’. In 2012 kreeg hij ook al de FJR-prijs toegekend, voor zijn artikel ‘De onschuld voorbij?’.

De FJR-prijs wordt jaarlijks uitgereikt voor de beste wetenschappelijke publicatie van een jonge onderzoeker op het terrein van familie- en jeugdrecht. Dit jaar heeft de jury zelfs twee onderzoekers bekroond met deze prijs, zo lezen we op de website van de Universiteit van Leiden. De jury vond het proefschrift van Evelien van Wijk-Verhagen (UU) ook een bekroning waard; “ze verdienen de prijs allebei.”

Benieuwd wat de jury over het proefschrift van Yannick van den Brink zei? Klik hier.

 

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top