En ineens ben je advocaat

Danny Vellinga volgt als advocaat-stagiair, zoals dat hoort, de Beroepsopleiding Advocaten van de Nederlandse orde van advocaten (NOvA). Hij vertelt hoe dat is en ook kijkt hij terug op de dag van zijn beëdiging toen vlak voor de zitting nog een spoedfax van de deken binnenkwam.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Danny Vellinga, advocaat-stagiair bij Van Iersel Luchtman Advocaten

Voldaan rijd ik terug naar huis. Mijn tweede opleidingsdag in de Beroepsopleiding was eigenlijk nog veel leuker dan de eerste. De dag werd persoonlijker ingestoken, waardoor je elkaar veel beter leert kennen. We hebben onder meer geleerd dat het niet erg is om jezelf zo nu en dan even kwetsbaar op te stellen in een veilige omgeving. De Beroepsopleiding Advocaten biedt die ruimte. Ik ben enthousiast over de wijze waarop onderwijs wordt gegeven, net zoals ik enthousiast ben over al het andere wat ik in mijn kortstondige periode als advocaat heb mogen zien en meemaken… Lees verder

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Gemeente Pijnacker-Nootdorp zoekt een

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top