Eversheds Sutherland naar Tower Ten op de Amsterdamse Zuidas

Eversheds Sutherland gaat naar de Tower Ten, onderdeel van WTC Amsterdam in het hart van de Amsterdamse Zuidas. De nieuwe kantoorruimte van Eversheds Sutherland is al opgeleverd en wordt binnenkort in gebruik genomen.

Delen:

Thera Adam-van Straaten, Managing Partner Eversheds Sutherland Nederland, zegt over de keuze voor Tower Ten: “We kijken erg uit naar onze verhuizing naar het World Trade Centre. Ons nieuwe kantoor is een investering in onze mensen, onze cliënten en onze bezoekers. Zij zullen allemaal profiteren van de comfortabele, moderne en vooral duurzame omgeving die past bij ons wereldwijde, betrokken en toekomstbestendige advocatenkantoor.”

Tower Ten is de afgelopen jaren grondig gerenoveerd en uitgebreid. De 22 verdiepingen hoge multi-tenant kantoortoren Tower Ten wordt in oktober van dit jaar volledig opgeleverd en omvat – samen met de 17.000 m2 volledig gerenoveerde kantoorruimte in de voormalige D-toren – in totaal circa 48.000 m2 moderne, hoogwaardige kantoorruimte. Tower Ten heeft een BREEAM-NL Excellent Nieuwbouw certificaat voor energieduurzaamheid en voor duurzaamheidsaspecten zoals ecologie, water en gezondheid. Dit vertaalt zich naar duurzame ventilatie, verlichting en een gezond binnenklimaat. Met de hoge milieunormen van het gebouw ambieert verhuurder CBRE Investment Management de milieu impact van het gebouw tot een minimum te beperken.

“Het kantoor heeft flexibele en transparante kantoorverdiepingen, een open atrium en hoogwaardige faciliteiten die aansluiten op de wensen en verwachtingen van hedendaagse kantoorgebruikers. Naast moderne food en horeca-concepten is er optimale digitale connectiviteit en biedt WTC Amsterdam een grote variëteit aan services waaronder fitness, kinderopvang, tandarts en bijvoorbeeld een bakker en een kapper”, aldus het kantoor.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven