Faculteit Rechtsgeleerdheid RUG gaat verhuizen

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

De Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) gaat in 2023 verhuizen naar het gebouw van de Openbare Bibliotheek aan de Oude Boteringestraat 18. Daarmee krijgt de faculteit één hoofdgebouw.

“De nieuwe huisvesting biedt ons de ideale gelegenheid om gebouw, organisatie, onderwijs en onderzoek op elkaar af te stemmen”, zegt Mirjam Buigel, directeur bedrijfsvoering van de Faculteit Rechtsgeleerdheid, op de site van de Groningse universiteit. “Waar we op dit moment versnipperd zijn over meerdere locaties, krijgen we straks één hoofdgebouw. Hierdoor ontstaat een nieuwe manier van (samen)werken en een nieuwe dynamiek tussen medewerkers en studenten op de werk- en studievloer.”

De Openbare Bibliotheek zal eind 2019 verhuizen naar Forum Groningen. “Nu de architect voor de renovatie is geselecteerd en de verhuizing van de bibliotheek binnenkort een feit is, kan er meer vaart worden gezet achter ons herhuisvestingstraject”, aldus Buigel.

Lees hier het volledige artikel.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top