Faculteit Rechtsgeleerdheid RUG gaat verhuizen

Delen:

De Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) gaat in 2023 verhuizen naar het gebouw van de Openbare Bibliotheek aan de Oude Boteringestraat 18. Daarmee krijgt de faculteit één hoofdgebouw.

“De nieuwe huisvesting biedt ons de ideale gelegenheid om gebouw, organisatie, onderwijs en onderzoek op elkaar af te stemmen”, zegt Mirjam Buigel, directeur bedrijfsvoering van de Faculteit Rechtsgeleerdheid, op de site van de Groningse universiteit. “Waar we op dit moment versnipperd zijn over meerdere locaties, krijgen we straks één hoofdgebouw. Hierdoor ontstaat een nieuwe manier van (samen)werken en een nieuwe dynamiek tussen medewerkers en studenten op de werk- en studievloer.”

De Openbare Bibliotheek zal eind 2019 verhuizen naar Forum Groningen. “Nu de architect voor de renovatie is geselecteerd en de verhuizing van de bibliotheek binnenkort een feit is, kan er meer vaart worden gezet achter ons herhuisvestingstraject”, aldus Buigel.

Lees hier het volledige artikel.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven