CPO

FZI-webinars: essentiële updates, inzichten en verdieping op een moment dat het u uitkomt

Ben Schuijling

Bent u werkzaam op het gebied van Financiering, Zekerheden & Insolventie? Wilt u op een flexibele en effectieve manier uw kennis op peil houden en voorop lopen in uw vakgebied? En door de beste docenten bijgepraat worden over de belangrijkste ontwikkelingen op een moment dat het u uitkomt? Volg dan de FZI-webinars van het CPO: top-experts uit wetenschap en praktijk bespreken met regelmaat de meest relevante onderwerpen, arresten en actualiteiten. Zo hoeft u niets te missen en blijft u up-to-date.

De FZI-webinars zijn bij uitstek geschikt voor advocaten, notarissen, bank- en bedrijfsjuristen die alles over hun vak willen weten en scherp willen blijven. Met veel direct toepasbare kennis, inspiratie, opinie en nieuwe inzichten. Zodat u uw cliënt het beste advies kunt geven.

Het CPO organiseert jaarlijks 10 webinars Financiering, Zekerheden & Insolventie met essentiële updates. De webinars worden ontwikkeld in samenwerking met het gerenommeerde Onderzoekcentrum Onderneming & Recht van de Radboud Universiteit. Een redactiecommissie onder leiding van hoogleraar Burgerlijk recht prof. mr. Ben Schuijling bepaalt de inhoud en selecteert de beste docenten uit wetenschap en praktijk. Docenten zijn onder meer prof. mr. Dennis Faber en prof. mr. Jako van Hees.

Wilt u alle webinars over Financiering, Zekerheden & Insolventie volgen? Meld u dan aan voor de webinarreeks: een serie van 10 webinars van één uur. U bespaart 10% en u krijgt dus 1 webinar gratis (€ 900,- i.p.v. €1000,-).

Bekijk het aanbod op www.cpo.nl/fzi

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

CPO

CPO

Blijf scherp. Volg een CPO-cursus en laat u inspireren door onze topdocenten. Zij nodigen u uit om kritisch te zijn en verder te denken. Voor meer inzicht en een frisse blik.

Blijf scherp. Volg een CPO-cursus en laat u inspireren door onze topdocenten. Zij nodigen u uit om kritisch te zijn en verder te denken. Voor meer inzicht en een frisse blik.

CPO
Postbus 10520
6500 MB Nijmegen

T. 024 – 361 24 09
E. info@cpo.ru.nl
I. www.cpo.nl

Bekijk ons cursusaanbod