Ga je solliciteren? Tips voor een ijzersterk sollicitatiegesprek

Hoe voer je nu eigenlijk een écht sollicitatiegesprek? In het e-book ‘Het sollicitatiegesprek’ vind je heel veel tips voor een succesvolle sollicitatie. Van bereiding tot het gesprek zelf.

Delen:

De makers van het boek, WETALENT, merkten dat er bij werkzoekenden veel behoefte is aan ondersteuning. “Op basis van deze behoefte is besloten e-books uit te brengen. Dit hebben wij gedaan vanuit onze passie om ieder individu te helpen bij de zoektocht naar hun werkgeluk. Om hierbij te helpen introduceren we de reeks: De route naar werkgeluk! Het tweede gedeelte van de reeks is het e-book ‘Het sollicitatiegesprek’.”

Het sollicitatiegesprek is een gesprek waarbij zowel jij als je gesprekspartner wil achterhalen of jij écht bij de organisatie en de functie past. Doordat je een sollicitatiegesprek niet dagelijks voert en de belangen groot zijn, is het voor velen een uitdaging. “In het e-book gaan we samen kijken hoe je deze uitdaging aan kunt pakken, zodat jij in staat bent jouw droombaan te bemachtigen. Wanneer je eenmaal uitgenodigd bent voor een sollicitatiegesprek wil je namelijk voorkomen dat je deze kans niet benut. Zo zijn er veel zaken waar je tegen aan kunt lopen, zowel voor, tijdens of na het gesprek. In dit e-book komt alles aan bod en zorg jij voor een ijzersterk sollicitatiegesprek!”

 

 

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven