Goed nieuws: we recruiten tegenwoordig beter en goedkoper (maar nog niet sneller)

In 2020 steeg de quality of hire, terwijl de gemiddelde cost per hire juist is gedaald. Daarentegen is de time to hire wel opgelopen, zo blijkt uit het jaarlijkse Recruitment Kengetallen Onderzoek, dat vandaag verschijnt.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het jaarlijkse Recruitment Kengetallen Onderzoek, een initiatief van Intelligence Group, Compagnon, de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie én Werf&, is elke keer weer een snoepwinkel voor wie meer cijfers over het vakgebied wil weten. In 2007 is het onderzoek voor de eerste keer gedaan en daarna in 2013, 2019, 2020 en dus nog een keer in 2021. Dit jaar was de laatste keer dat het Recruitment Kengetallen Onderzoek op deze manier wordt gedaan. Zo’n 200 organisaties vulden dit jaar de vragenlijst in, waaronder ongeveer een kwart bureaus.

Lees verder…

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top