Gratis online cursus Isolventierecht en faillissement!

Delen:

ad 100x100 transparentHet insolventierecht is volop in ontwikkeling. De economische crisis heeft meegebracht dat het belang van dit specialisme is toegenomen. Het insolventierecht krijgt ook aandacht in de media. Faillissementen van onder andere DSB, Lehman Brothers, Schoenenreus en Estro (kinderdagverblijven) hebben het nodige stof doen opwaaien. De cursus behandelt het huidige insolventierecht en gaat in op het faillissement. Klik hier om een gratis online cursus uit te proberen!

Cursus: Inleiding insolventierecht I: hoofdlijnen insolventierecht en faillissement

Deze cursus behandelt de hoofdlijnen van het huidige insolventierecht en gaat in op het faillissement. Er worden praktijkvoorbeelden gegeven om de stof te verlevendigen, waarbij herhaaldelijk wordt teruggegrepen op de casus van een aannemer die in financiële moeilijkheden zit.

De auteur:

Kaj Messelink is als juridisch en strategisch adviseur verbonden aan ING Bank. In die rol ondersteunt hij senior kredietafwikkelaars en restructuringspecialisten bij het beheer van kredietdossiers – herstructurering en afwikkeling van probleemfinancieringen – en vertegenwoordigt hij ING Bank in civiele procedures. Als zelfstandig juridisch adviseur adviseert hij ondernemingen, financiers en advocaten op het terrein van het insolventierecht, contractenrecht en civiel procesrecht. Ook doceert hij geregeld diverse praktijkbeoefenaren over insolventierecht met een nadruk op financiering & zekerheden en is hij lid van de curriculumcommissie burgerlijk recht van de beroepsopleiding advocaten.

Actie: gratis proefcursus

OVA PO kleur 2puntenEindelijk nascholen waar en wanneer het u uitkomt. Het kan met PO-Online. U kunt nu gratis deze online cursus van PO-Online uitproberen. Deze cursus levert u ook nog eens 2 PO-punten op. Zo kunt u op een makkelijke manier ervaren of e-learning iets voor u is.

PO-punten halen wanneer het u uitkomt:

  • De cursussen van PO-Online zijn 24 uur per dag beschikbaar via de website
  • U kiest waar u de cursus volgt: thuis, op het werk of onderweg, op uw eigen PC, laptop en zelfs op de tablet
  • De cursussen zijn op ieder gewenst moment te volgen
  • Tussentijds te stoppen en op een ander moment te hervatten

Wilt u kennismaken met online nascholen, vraag dan hier de cursus aan.

Liever een andere gratis cursus?

U kunt ook kiezen voor één van onderstaande cursussen:

  • De statutair bestuurder (weblecture), prof. mr. L.G. Verburg
  • De vaststellingsovereenkomst/scheidingsconvenant (weblecture), mr. dr. L.H.M. Zonnenberg
  • Harvard onderhandelen, mr. M.A. Amende en mr. F.G. van Arem
  • Huwelijkse voorwaarden en verrekenbedingen, mr. T.M. Subelack

Benieuwd naar de gratis cursus of wilt u meer informatie?
Tel: 030 – 26 44 100
E-mail: info@po-online.nl
Website: www.po-online.nl

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven