Hans Biezenaar wint Jan Brouwer Scriptieprijs 2019

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
(foto khmw.nl)

Hans Biezenaar, die in Utrecht is afgestudeerd in het privaatrrecht, heeft de Jan Brouwer Scriptieprijs 2019 gewonnen. Zijn onderwerp, de houdbaarheid van bezittersaansprakelijkheid in de deeleconomie, was nog niet eerder in deze vorm uitgeplozen.

De jury vindt dat Hans een uiterst origineel thema heeft onderzocht en dat “op een opmerkelijk hoogstaand juridisch niveau geanalyseerd” heeft. , waarbij diverse onderdelen van het privaatrecht, zoals het aansprakelijkheidsrecht, het contractenrecht, het huurrecht, als ook vragen van samenloop en het goederenrecht in meer of mindere mate aan de orde komen. Ook roemde de jury “de prettig leesbare schrijfstijl van Biezenaar, zijn heldere opzet met vier casussen en het feit dat hij ook open en eerlijk de beperkingen van zijn onderzoek beschrijft”, zo lezen we op de website van Universiteit Utrecht. Lees verder. 

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top