Haseborg & Zillinger nieuw niche advocatenkantoor

Delen:

Renzo Ter Haseborg en Christiaan ZillingerMet ingang van 1 april 2009 is in Amsterdam aan de Keizersgracht 62 een nieuw niche advocatenkantoor, gespecialiseerd in arbeidsrecht, gevestigd onder de naam Haseborg & Zillinger advocaten.

Het kantoor biedt juridische dienstverlening op het hoogste niveau voor een aantrekkelijk tarief en richt zich op zowel bedrijven, particulieren als non-profitorganisaties.

De oprichters van het kantoor, Renzo Ter Haseborg en Christiaan Zillinger Molenaar zijn beide afkomstig van advocatenkantoor Allen & Overy LLP, waar zij ruime ervaring hebben opgedaan in het arbeidsrecht.

Christiaan Zillinger Molenaar is gespecialieerd in individueel ontslagrecht, reorganisaties, werkgeversaansprakelijkheidheid, zieke werknemers en de wet bescherming persoonsgegevens. Renzo Ter Haseborg is gespecialiseerd in individueel ontslagrecht, reorganisaties, concurrentiegeschillen, ontslag statutair directeur en medezeggenschapsgeschillen.

Ter Haseborg en Zillinger Molenaar denken dat juist onder de huidige marktomstandigheden behoefte bestaat aan een kantoor dat met kennis van zaken, snel en efficient arbeidsrechtelijke problemen kan oplossen.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven