Multicultureel uit je dak tijdens HeartBeat Festival 2019 in Rotterdam

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

“Onze campus met diverse culturen en nationaliteiten is bij uitstek de plek waar mensen elkaar ontmoeten. De zevende editie van HeartBeat Festival staat in het teken van deze verbinding, waar studenten en medewerkers samenkomen”, zo kondigt de website van Erasmus University Rotterdam HeartBeat Festival 2019 aan.

Op donderdag 5 september wordt de campus omgetoverd tot festivalterrein met foodtrucks, loungeplekken, bars en muziek. Onder het thema ‘Where music connects us’ is dit jaar weer een diverse line-up samengesteld van DJ’s en live artiesten. Met Hermes House Band, Diggy Dex, DJ Biggi, DJ Arsalan & DJ Yelle.

Meer informatie over de activiteiten, foodtrucks en foto’s van vorig je vind je op de overzichtspagina van het HeartBeat festival.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top