Het nieuwe nummer van Mr. is uit!

Delen:

Het nieuwe nummer van Mr. is uit!  Een greep uit de onderwerpen:

  • Een interview met Dineke de Groot, president van de Hoge Raad. Over de onafhankelijkheid van de rechtspraak, de Toeslagenaffaire, de discussie over de benaming raadsheer/raadsdame en het Urgenda-arrest. “De wereld wordt ingewikkelder en de rechter moet daarin meebewegen.”
  • Advocaten uit diverse disciplines hebben te maken met agressie en intimidatie. Om daarmee te leren omgaan kunnen ze een weerbaarheidstraining volgen. Mr. woonde zo’n training bij.
  • Bedrijfsjuridische afdelingen vinden steeds vaker dat advocatenkantoren niet genoeg doen op het gebied van legal innovation. Bijna een kwart zegt in een onderzoek dat ze zeer waarschijnlijk van kantoor zullen gaan veranderen.
  • Notarissen, fiscalisten en accountants, maar ook banken, vermogensbeheerders en financieel adviseurs zien brood in estate planning. Door de vergrijzing groeit deze markt nog steeds.

Bekijk hier het doorbladerbare magazine.

Ben je WO-student rechten, dan is een abonnement op Mr. gratis. Klik hier om je te abonneren (papieren Mr. en digitaal).

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven