Het nieuwe nummer van Mr. is uit!

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het nieuwe nummer van Mr. is uit!  Een greep uit de onderwerpen:

  • Een interview met Dineke de Groot, president van de Hoge Raad. Over de onafhankelijkheid van de rechtspraak, de Toeslagenaffaire, de discussie over de benaming raadsheer/raadsdame en het Urgenda-arrest. “De wereld wordt ingewikkelder en de rechter moet daarin meebewegen.”
  • Advocaten uit diverse disciplines hebben te maken met agressie en intimidatie. Om daarmee te leren omgaan kunnen ze een weerbaarheidstraining volgen. Mr. woonde zo’n training bij.
  • Bedrijfsjuridische afdelingen vinden steeds vaker dat advocatenkantoren niet genoeg doen op het gebied van legal innovation. Bijna een kwart zegt in een onderzoek dat ze zeer waarschijnlijk van kantoor zullen gaan veranderen.
  • Notarissen, fiscalisten en accountants, maar ook banken, vermogensbeheerders en financieel adviseurs zien brood in estate planning. Door de vergrijzing groeit deze markt nog steeds.

Bekijk hier het doorbladerbare magazine.

Ben je WO-student rechten, dan is een abonnement op Mr. gratis. Klik hier om je te abonneren (papieren Mr. en digitaal).

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top