Het regende hoogleraren in Rotterdam

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Erasmus University Rotterdam heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten en verschillende hoogleraren benoemd.

  • Prof. mr. dr. Maarten Verbrugh is met ingang van 1 september 2018 benoemd tot hoogleraar in het ondernemingsrecht op de leerstoel ‘Europees en rechtsvergelijkend ondernemingsrecht’ (0,2 fte) binnen de sectie Handelsrecht, Ondernemingsrecht en Financieel recht (HOF).
  • Prof. dr. Maarten de Wilde is met ingang van 1 juli 2018 benoemd tot hoogleraar Internationaal en Europees Belastingrecht (0,6 fte) binnen de sectie Belastingrecht.
  • Prof. mr. dr. drs. Jeroen Temperman is met ingang van 1 september 2018 benoemd tot hoogleraar ‘International Law and Religion in interdisciplinary context’ (1 fte) binnen de sectie International and European Union Law (IEUL).
  • Prof. mr. dr. Madeleine Merkx is met ingang van 1 november 2018 benoemd tot bijzonder hoogleraar Indirecte belastingen (0,4 fte) binnen de sectie Belastingrecht.
  • Prof. dr. Reinout Kok is met ingang van 1 juni 2018 benoemd tot gewoon hoogleraar (0,2 fte) op de leerstoel Vennootschapsbelasting binnen de sectie Belastingrecht. Prof. Kok deelt deze leerstoel met prof. Hans van Sonderen.
  • Prof. dr. Martin de Jong is met ingang van 1 september 2018 benoemd tot hoogleraar en scientific director van het Erasmus Initiative Dynamics of Inclusive Prosperity.
  • Prof. dr. Alessandra Arcuri is met ingang van 1 oktober 2018 benoemd tot hoogleraar Internationaal recht (1,0 fte) aan Erasmus School of Law op de leerstoel ‘Inclusief Mondiaal Recht en Governance’ binnen de sectie International and European Union Law (IEUL).

Bron: website EUR

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top