Hoe ziet jouw manier van werken er straks uit?

Nadat vele juristen anderhalf jaar lang voornamelijk vanuit huis hebben gewerkt, lijkt de tijd aan te breken dat iedereen weer wat meer naar kantoor kan gaan. Hoe gaat dit vorm krijgen? Met andere woorden: hoe zou jouw manier van werken eruit kunnen zien als je na je studie bij een kantoor start?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
beeld: Shutterstock/Viktoria Kurpas

Het hybride werken lijkt massaal omarmd te gaan worden: een paar dagen thuis werken en de overige dagen weer lekker naar de kantoortuin. In de nieuwste editie van Mr. magazine wordt gekeken hoe werkgevers in de juridische wereld dat aanpakken. Lees hier het artikel.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top