Hoogleraar Jan Hallebeek (VU) geridderd

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Hoogleraar Europees Recht Jan Hallebeek had op 26 april na dertig jaar een prachtig afscheid op de VU: hij werd benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

Hallebeek maakte zich “buitengewoon verdienstelijk voor nationaal en internationaal onderzoek op het gebied van het Romeinse recht, de romanistische traditie, het Oud-Nederlandse recht en het Canonieke recht. Hij heeft op hoog niveau en excellente wijze creatief bijgedragen aan de verdieping van kennis van vakgenoten en ontwikkelde grensverleggende inzichten”, zo lezen we op de website van de universiteit. De VU hoeft hem overigens nog niet echt te missen: hij blijft de komende periode werken aan twee onderzoeksprojecten.

Lees hier het hele artikel.

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top