In gesprek met Niels Kieft van Niehoff Werning & Kooij

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

­­­Niels KieftNiehoff Werning & Kooij (NWK) is een adviseur die gespecialiseerd is in financiële dienstverlening aan advocaten, (kandidaat-)notarissen en zelfstandig juridisch adviseurs. Niels Kieft (accountmanager bij NWK): “Wij beschikken niet alleen over uitgebreide financiële vakkennis, maar kennen na meer dan 35 jaar ook de wereld van onze doelgroepen en weten waar de valkuilen zitten.”

En de dienstverlening gaat verder. Zo staan starters er met NWK niet alleen voor. Met onze kennis en ervaring helpen wij al jaren talloze starters op weg. Maar ook daarna blijven wij vraagbaak voor veel ondernemersvraagstukken.

NWK staat achter de klant als het mis gaat

Onze klanten zijn natuurlijk professionals, maar toch kan het misgaan. In dat geval staan wij achter u. Als specialist in advocatuur en notariaat weten wij precies hoe we onze klanten uit de wind kunnen houden. Bij complexe zaken als aansprakelijkstelling, maar ook bij arbeidsongeschiktheid of autoschade begeleiden wij hen en spannen ons tot het uiterste in om de schade snel en adequaat af te wikkelen.

NWK staat als adviseur naast de klant

Bij NWK vinden we het een uitdaging om onze cliënten een zo scherp mogelijke polis voor te kunnen leggen. Maar daarbij verliezen we de kwaliteit niet uit het oog. We hebben met diverse verzekeraars uitstekende arrangementen kunnen treffen, toegespitst op de specifieke beroepsomstandigheden van onze klanten. Wij willen hen alle zorgen omtrent hun financiële zekerheid uit handen nemen. Wij geven gevraagd, maar soms ook ongevraagd, advies in duidelijke taal. Niet alleen bij schade, maar ook bij acceptatie of wijzigingen zijn wij hun zorgbepleiter.

NWK is dichtbij

Ook al werken wij landelijk, NWK is altijd dichtbij. Wij vinden het belangrijk dat wij goed bereikbaar zijn en dat een klant snel antwoord krijgt op een vraag. Onze vaste branchespecialisten staan altijd voor onze klanten klaar om samen met hen de zaken op een rijtje te zetten en van deskundig advies te voorzien.

NWK biedt dienstverlening van deze tijd

Zorg voor onze klanten staat bij ons voorop. Daarom hechten wij zeer aan een hoge kwaliteit van dienstverlening. Dat begint uiteraard bij een zeer goede deskundigheid van de medewerkers. Maar in deze tijd worden andere aspecten ook steeds belangrijker. Daarom beschikken wij ook over een aantal kwaliteitskeurmerken. Zo zijn wij ISO-9001-gecertificeerd en beschikken wij over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Omdat ethiek een steeds belangrijker thema wordt in de financiële dienstverlening, zijn wij inmiddels ook MVO-gecertificeerd. Wij willen de belangen van onze stakeholders immers daadwerkelijk centraal stellen en inhoud geven aan de onderwerpen transparantie en eerlijk zaken doen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op met Niels Kieft.

Niehoff Werning & Kooij
Financieel adviseurs voor advocatuur en notariaat
Snouckaertlaan 42
3811 MB Amersfoort
Telefoon 033 464 13 40
www.nwk.nl

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top