In gesprek met Tom Jaburg van Fier Advocaten

Delen:

Tom JaburgBent u op zoek naar een goed bereikbare en representatieve locatie voor uw eigen advocatenpraktijk? Tom Jaburg is een van de vijf advocaten van het Fullservice kantoor in Amsterdam Centrum. Er is nog één ruimte beschikbaar voor een zelfstandig advocaat.

Hoe is de ligging en de bereikbaarheid van het kantoor?

Het moderne kantoor ‘Fier Advocaten’ bevindt zich aan de Westerdoksdijk op 5 minuten lopen van A’dam CS en de grachtengordel. De bereikbaarheid is optimaal door de snelle verbinding naar de ring en de ruime parkeergelegenheid. Gelegen in de veelzijdige infrastructuur van dit gebied in opkomst en tegenover het nieuwe gerechtshof.

Welke kantoorruimte is nog vrij?

Nadat we het kantoor inpandig hebben verbouwd, betrokken we in maart 2011 met drie advocaten dit nieuwbouwpand. Het resultaat is modern en zakelijk, passend bij de architectuur van het gebouw. Ondertussen zijn er twee advocaten bij gekomen, zodat er nu nog één ruimte beschikbaar is. Deze is ca. 30 m² met uitzicht over het IJ. Compleet ingericht en voorzien van alle aansluitingen (je neemt je PC mee en kan meteen aan de slag).

Wat zijn de voordelen van een gezamenlijk kantoor?

We delen de voorzieningen, zoals ontvangst/receptie, telefoniste en spreekkamer. Daardoor hebben we lage overhead tarieven. Maar het grootste voordeel is dat we met elkaar sparren en overleggen, en waar nodig zaken aan elkaar doorspelen. Bij afwezigheid nemen we elkaars praktijken waar.

Welke rechtsgebieden beslaan jullie?

We zijn en blijven allen zelfstandig advocaat met onze eigen klantenkring en ons eigen zwaartepunt. Maar je kunt wel zeggen dat we voornamelijk de civiele rechtspraktijk beoefenen. Mijn speerpunt is het vastgoedrecht, waardoor ik veel met woningcorporaties als cliënt en dus het huurrecht te maken heb. Mijn collega Cees Ravesteijn bijvoorbeeld houdt zich voornamelijk bezig met ondernemingsrecht. Zo hebben we ieder ons eigen rechtsgebied, terwijl er natuurlijk ook op bepaalde punten een overlap bestaat. Op onze website www.fieradvocaten.nl vindt u het overzicht.

Heeft u interesse neem dan contact op met:

Tom Jaburg
Fier Advocaten
Westerdoksdijk 605
1013 BX Amsterdam

T: 020 5285828
E: info@fieradvocaten.nl

kantoor-Fier

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven