Inschrijvingen Abraham de Pinto-competitie 2019 voor iedere universitaire rechtenstudent geopend

Delen:

Op zaterdag 23 februari 2019 organiseren Tom Wijen, Milan Bos en Pieter Nass de derde editie van de Abraham de Pinto-competitie namens de rechtenfaculteit van de Universiteit Maastricht. Na twee succesvolle edities heeft de faculteit besloten om dit unieke juridische evenement weer te organiseren. Inschrijven kan vanaf nu.

Wat houdt de competitie in?

In de competitie nemen verschillende studententeams het tegen elkaar op onder het toeziend oog van een jury bestaande uit professionele rechters, advocaten en communicatiedeskundigen. De teams bestaan uit twee studenten die een intake-gesprek moeten houden met een cliënt. In deze competitie staan de strijd en binding tussen de verschillende universiteiten centraal. Studenten ontwikkelen essentiële eigenschappen die zij later nodig hebben in het juridische werkveld. Elk team zal in totaal twee intake-gesprekken voeren. In de avond zal een heerlijk diner plaatsvinden op een toplocatie in hartje Maastricht, waarbij de winnaars bekend worden gemaakt.

Voorgaande edities

De afgelopen twee jaren was deze competitie een groot succes met veel enthousiaste deelnemers uit heel Nederland en België. Teams uit respectievelijk Utrecht en Maastricht trokken tijdens de voorgaande edities aan het langste eind. Er werd gedineerd bij het Museum aan het Vrijthof en de Bonbonnière. Daarom kijken wij ernaar uit om de competitie weer te organiseren.

Inschrijven

Indien jullie willen deelnemen aan de competitie, stuur dan een mail naar het volgende email-adres: adepinto-competitie@maastrichtuniversity.nl

De plaatsen zijn beperkt, dus weer er snel bij! Tot 23 februari 2019!

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven