Is de Hans Frankenprijs 2023 voor jou?

Heb jij vanuit je hbo- of wo-master tussen 1 januari 2021 en 31 december 2022 een innovatieve afstudeerscriptie geschreven op het gebied van ICT-recht? Lees dan hier verder. Wie weet win jij de Hans Frankenprijs 2023.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Scriptieprijzen
Beeld: Depositphotos

De Stichting Geschillenoplossing Automatisering is het onafhankelijk en landelijk instituut dat zich sinds 1989 bezig houdt met conflictmanagement op het gebied van ICT-geschillen, onder meer in de vorm van ICT-mediation, arbitrage, deskundigenberichten en conflictpreventie. De SGOA reikt eens per twee jaar een scriptieprijs uit. Heb jij een innovatieve afstudeerscriptie geschreven op het gebied van ICT-recht? Kijk dan wat de inzendingscriteria zijn, en doe mee. Je vindt ze op www.sgoa.org.

De prijs, naast een eervolle vermelding, 2500 euro. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens een bijeenkomst in 2023. Wil jij kans maken op deze prijs? Kijk snel hier.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top