Partnerbijdrage van

“Je leert het meest van fouten, maar het liefst natuurlijk van die van anderen”

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Hendrik Wammes

Contracten maken en beoordelen is een vak apart. CPO-docent en raadsheer Hendrik Wammes kent de valkuilen en de pareltjes in het verbintenissenrecht. Deze komen volop aan bod in de masterclass ‘Contracten maken en beoordelen in de praktijk’.

Wat is de kracht van deze masterclass?

“De masterclass wordt gegeven door rechters, die kijken vanuit een ander perspectief naar een juridische kwestie dan een advocaat. Ik maak weleens de vergelijking tussen een speedboot en een roeiboot. Een advocaat zit in die speedboot en gaat op hoge snelheid vooruit, terwijl een rechter in de roeiboot zit en juist achteruit vaart. Vanuit die roeiboot kijkt de rechter terug, kan alles overzien en heeft daarmee een breder perspectief. Wij zien waar het vaak misgaat tussen partijen. In de masterclass delen we die ervaring en geven praktische tips. Want van fouten kun je leren, maar het liefst natuurlijk van die van anderen.”

Lees het volledige interview op verderdenken.nl.

Lees meer over:

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten.

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl