JFV Groningen proeft studentenleven Leuven

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Op donderdag 15 november reisde JFV Groningen met een groep van veertig rechtenstudenten naar Brussel voor een driedaagse excursie. Patricia Molenmaker maakte naderhand een verslag, exclusief voor Mr. Studenten.

“De allereerste dag zijn we ontvangen door het advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek. Door de partner en recruiters zijn we hier meer te weten gekomen over het kantoor. De volgende dag hebben wij een bezoek gebracht aan het Europees Parlement en het Justitiepaleis. Helaas was er in het Justitiepaleis geen rechtszaak op deze dag, maar een bezoek is zeker de moeite waard! In de avond hebben we de stad bezocht en het studentenleven van Leuven geproefd onder het genot van een biertje. Tot slot hebben wij op de zaterdag een stadswandeling gedaan en zijn we na afloop terug gereisd naar het hoge noorden. Al met al een zeer geslaagde reis en Brussel is zeker een stad die je eens bezocht moet hebben!”

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top