JFV Groningen proeft studentenleven Leuven

Delen:

Op donderdag 15 november reisde JFV Groningen met een groep van veertig rechtenstudenten naar Brussel voor een driedaagse excursie. Patricia Molenmaker maakte naderhand een verslag, exclusief voor Mr. Studenten.

“De allereerste dag zijn we ontvangen door het advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek. Door de partner en recruiters zijn we hier meer te weten gekomen over het kantoor. De volgende dag hebben wij een bezoek gebracht aan het Europees Parlement en het Justitiepaleis. Helaas was er in het Justitiepaleis geen rechtszaak op deze dag, maar een bezoek is zeker de moeite waard! In de avond hebben we de stad bezocht en het studentenleven van Leuven geproefd onder het genot van een biertje. Tot slot hebben wij op de zaterdag een stadswandeling gedaan en zijn we na afloop terug gereisd naar het hoge noorden. Al met al een zeer geslaagde reis en Brussel is zeker een stad die je eens bezocht moet hebben!”

 

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven