Jonge advocaten werken samen met jonge fotografen in arbeidsmarktcampagne

Delen:

Nina Bontje
Nina Bontje, gefotografeerd door Joost Termeer

Pels Rijcken heeft een nieuwe arbeidsmarktcampagne gelanceerd: ‘Jonge meesters door jonge meesters’. Dit is een kunstproject waarbij drie jonge advocaten van Pels Rijcken (jonge meesters) door drie jonge talentvolle fotografen (andere jonge meesters) zijn geportretteerd in de context van door henzelf behandelde zaken.

Jonge meesters door jonge meesters is de opvolger van de campagne ‘De jonge meesters van Pels Rijcken’, waarvan de beelden refereerden aan oude meesters als het Joodse bruidje, het melkmeisje en de staalmeesters. De nieuwe serie heeft een moderne omgeving gebruikt en meer felle kleuren. “Op de website zie je in beeld en tekst hoe de dagelijkse praktijk van de jonge meesters van Pels Rijcken er uitziet en waarom zij voor Pels Rijcken hebben gekozen”, vertelt Pels Rijcken.

“Pels Rijcken behartigt de belangen van de Staat, publieke organisaties én van ondernemingen. De zaken die Pels Rijcken behandelt, hebben veelal maatschappelijke impact. Zaken die ertoe doen. De landsadvocaat is een van de partners van het kantoor.” Daarom plaatste Joost Termeer Nina Bontje, advocaat op de sectie Bestuursrecht, tussen felgekleurde toga’s waarop maatschappelijke thema’s staan afgebeeld. “Pels Rijcken adviseert en procedeert veel op het gebied van windenergie, de bouw van infrastructuur en digitale transformatie. Ook is het voor de Hoge Raad geplaatste standbeeld van Hugo de Groot afgebeeld. Deze afbeelding benadrukt de sterke procespraktijk van het kantoor.”

[mks_col] [mks_one_half]
Max Beekes
Sanja Marusic fotografeerde Max Beekes

Sanja Marusic fotografeerde Max Beekes, advocaat op de sectie Strafrecht. Op de achtergrond zie je Fort Beneden Lent. “Max behandelde het kort geding dat krakers aanspanden tegen de voorgenomen ontruiming van dit Fort. Door de natuurlijke kleuren aan te passen en te bewerken ontstaat een expressief beeld.”
[/mks_one_half] [mks_one_half]

Chayenne van Lavieren
Diederick Bulstra fotografeerde Chayenne van Lavieren

Diederick Bulstra fotografeerde Chayenne van Lavieren, advocaat op de sectie Innovation, Privacy & Technology. “De door Diederick in het portret aangebrachte lijnen belichten de kennis en expertise van Pels Rijcken om technologische innovaties van cliënten juridisch mogelijk te maken.”

[/mks_one_half] [/mks_col]

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven