Jonge Balie Congres voor advocaat-stagiairs

Na één jaar te hebben overgeslagen is er weer het jaarlijkse SJBN Jonge Balie congres 2021. Advocaat-stagiairs verdienen één stagepunt/stempel als ze het congres bijwonen.

Delen:

Ben je advocaat-stagiair, schrijf je dan in voor het Jonge Balie Congres. Je verdient daarmee één stagepunt/stempel. Voor advocaat-medewerkers geldt dat zij PO-punten kunnen verdienen. “Het congres staat dit jaar in het teken van de wisselwerking tussen de ‘vrijheid’ en de ‘veiligheid’ in het licht van de pandemie van afgelopen jaar”, vertelt de organisatie, “maar ook thema’s zoals privacy online, schending van mensenrechten en de klimaatcrisis komen aan bod. Het inhoudelijke programma duurt van 10.00 tot 18.00 uur en wordt afgesloten met een borrel, diner en feest met spraakmakende artiesten. De line-up volgt nog via dus hou Instagram en LinkedIn in de gaten.” Aanmelden kan tot en met 28 oktober..

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven