Joustra voorzitter Letselschade Raad

Delen:

Tjibbe Joustra
Foto Letselschade Raad

Per 1 mei 2017 wordt Tjibbe Joustra voorzitter van De Letselschade Raad. Dit is een netwerkorganisatie voor organisaties en professionals die actief zijn op het terrein van letselschade. Tjibbe Joustra volgt Aleid Wolfsen op, die het voorzitterschap van de Raad de afgelopen acht jaar bekleedde.  Wolfsen is nu voorzitter van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Secretaris-generaal

Tjibbe Joustra rondde in 1975 zijn studie Rechtsgeleerdheid af en begon zijn loopbaan bij de juridische afdeling van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV). In 1983 werd hij plaatsvervangend secretaris-generaal bij ditzelfde ministerie, om daar van 1987 tot eind 2001 de functie van secretaris-generaal te bekleden.

UWV

Vervolgens was hij tot april 2004 voorzitter van de Raad van Bestuur van het UWV. Vijf jaar lang was Joustra nationaal coördinator terrorismebestrijding, waarna hij voorzitter werd van de Vereniging Particuliere Beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (VBP) en voorzitter van het Productschap Tuinbouw. Sinds 1 februari 2011 is hij voorzitter van de Onderzoeksraad voor Veiligheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven