KEI-congres: De rechtspraak van morgen

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

hamer-compIT en internet zullen binnen twee decennia voor radicalere veranderingen in het recht zorgen dan dat in de afgelopen twee eeuwen is gebeurd. Dit zijn de woorden van Richard Susskind (hoogleraar aan Oxford en auteur van ‘Tomorrow’s Lawyers’). Hij spreekt op het KEI-congres ‘De rechtspraak van morgen’ dat op 29 januari in het Beurs-World Trade Center in Rotterdam wordt georganiseerd. Het congres richt zich op de nieuwe gedigitaliseerde rechtsgang waarvoor naar verwachting de wetgeving volgend jaar gereed is.

Er worden diverse workshops verzorgd over onder meer de ins and outs van de vernieuwingen in het civiel- en bestuursprocesrecht. Ook komt aan bod hoe de rechter in de toekomst digitaal toezicht gaat houden op curatoren, bewindvoerders en mentoren.

Organisatoren van het congres zijn het programma Kwaliteit en Innovatie rechtspraak (KEI) van het ministerie van Veiligheid en Justitie en het programma KEI van de Rechtspraak. Naast Susskind zijn te gast: minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitieenvoorzittervan de Raad voor de rechtspraak Frits Bakker.

Het congres is onder meer gericht op advocaten, procesvertegenwoordigers van rechtsbijstandsverzekeraars of bestuursorganen, deurwaarders, belastingadviseurs, curatoren, professionele bewindvoerders, notarissen, medewerkers uit de Jeugdzorg en kleine en grote bureaus die juridisch advies leveren.

Klik voor meer informatie en aanmelding hier.

Lees meer over:

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top