Kom in Nijmegen naar de film Dark Waters en het debat over macht van grote bedrijven

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Radboud Reflects vertoont op 21 januari in Nijmegen de film Dark Waters. Na vertoning van de film gaat bedrijfskundige en hoogleraar Duurzaam ondernemen Jan Jonker in gesprek met docent Burgerlijk recht Daniël Stein over de macht en verantwoordelijkheid van grote bedrijven.

Dark Waters is een op ware gebeurtenissen gebaseerde speelfilm over de macht van grote bedrijven. In deze film neemt een advocaat het namens een boer op tegen een multinational. De boer verdenkt het bedrijf ervan chemicaliën te dumpen in de kreek waar zijn vee uit drinkt.

Wil je naar deze film en het debat? Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top