Laat je cv (gratis!) checken

Een werkgever kijkt gemiddeld 20 seconden naar een cv. Zorg dus dat deze opvalt en de juiste informatie bevat! Laat je cv checken door de Qompas-talentcoaches en zij kijken of je cv binnen 20 seconden door de keuring komt.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Twijfel je over je samenvatting in je cv? De foto op je cv? Of wil je gewoon even een check doen om zeker te weten of je cv door de keuring komt? Een werkgever krijgt jaarlijks meer dan 3000 cv’s via carrièredagen én online. Ze hebben er dus veel ervaring mee en helpen jou ook graag. Je kriigt onder meer:

  • een grondige cv-check op alle onderdelen van je cv
  • uitleg over bepaalde aanpassingen en tips vanuit de ogen van een recruiter. Deze tips kun je gebruiken om je cv te optimaliseren
  • handige templates om je cv in op te maken.

Kijk hier voor meer informatie.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top