Laat je inspireren tijdens het Tilburg Law School Career Event met Mark Tuitert

Delen:

Op 18 februari vindt een carrièrecongres plaats voor alle bachelor- en masterstudenten van Tilburg Law School. Er is voor iedere student wel iets te vinden. Vanwege het congres zijn er deze middag geen reguliere colleges voor de Tilburgse studenten.

Het Tilburg Law School Career Event is een grootschalig evenement, georganiseerd door de studievereniging Magister JFT en de Career Services van Tilburg Law School. Eerst zal plenair worden gesproken over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, waarna er rondes met workshops en presentaties volgen van advocatenkantoren, overheidsinstellingen en alumni van Tilburg Law School. Aan het einde van de middag zal Olympisch schaatser Mark Tuitert spreken en het congres afsluiten. Of je nu eerstejaars student rechtsgeleerdheid bent, of masterstudent Law & Technology, Nederlands of internationaal: voor elke student van Tilburg Law School is er wat wils deze middag.

Klik hier voor meer informatie en registratie.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven