Laatste kans: STEP in-housedagen november en december

Wil jij ervaren hoe het eraan toegaat bij verschillende advocatenkantoren? Grijp dan nog snel je kans en neem gratis deel aan de STEP In-housedagen in november en december.

Delen:

STEP (Stichting Student en Praktijk) is een landelijke studentenorganisatie die al meer dan dertig jaar academici in contact brengt met advocatenkantoren en bedrijven. De stichting organiseert in-housedagen om jou als student de mogelijkheid te geven om op intensieve en informele wijze zoveel mogelijk te weten te komen over een potentiële werkgever. Juist omdat de dag bij het kantoor zelf – in house – wordt georganiseerd krijg je veel inzicht in wie er bij het kantoor werken en welke bedrijfscultuur er heerst.

De aankomende maanden zijn er in-housedagen bij 21 kantoren, dus voor ieder wat wils. De inschrijvingen voor de in-housedagen in november en december sluiten 1 november. Op stepweb.nl vind je de agenda. Schrijf je snel in. Wie weet haal je er zelfs een potentiële stage, werkstudentschap of baan uit.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven