Leer hoe je impact maakt als advocaat: gratis workshop morgen

Delen:

Morgen kun je een gratis workshop volgen die je leert hoe je als advocaat impact maakt. De workshop vindt plaats op de Vrije Universiteit Amsterdam en is toegankelijk voor alle rechtenstudenten, van alle universiteiten. Geïnteresseerd? Schrijf je nu nog snel in!

De workshop Social Engineering is onderdeel van de International Migration and Refugee Law Moot Court, die plaatsvindt op 9 en 10 mei. Tijdens de workshop leer je alles over de skills die je nodig hebt om als advocaat impact te maken én hoe je een carrière in het publieke domein kunt opbouwen. Je krijgt een toolkit om hiermee aan de slag te gaan en om strategieën te ontwikkelen die rekening houden met de maatschappelijke, sociale en politieke context.

Aanmelden kan nog, dus doe dit snel, via migrationmoot.rch@vu.nl. De workshop vindt plaats op 9 mei, op de Vrije Universiteit Amsterdam, van 15.15 tot 16.30. De workshop is geheel gratis voor rechtenstudenten.

 

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven