Legalsense benoemt zwaargewicht Eric-Jan van Alten tot CEO

Bij Legalsense, een leverancier van online praktijkmanagementsoftware voor juridische professionals, is Eric-Jan van Alten toegetreden als Chief Executive Officer (CEO). Hij gaat leiding geven aan de strategische internationale expansie van het bedrijf.

Delen:

“Als algemeen directeur en CEO zal Eric-Jan verdere stappen zetten om Legalsense internationaal te laten groeien met behoud van de hoge kwaliteitsnormen en uitstekende reputatie van het bedrijf”, vertelt de organisatie. “Daarnaast zal hij zich richten op het behouden en uitbreiden van het toegewijde en professionele team om de productontwikkelingsstrategie en customer support verder uit te bouwen. Eric-Jan heeft meer dan 25 jaar internationale ervaring in het werken voor en met praktijdmanagement software leveranciers en hun implementatiepartners in de juridische sector, meest recent als Aderant’s Senior Sales Director EMEA.”

“Eric-Jan is de perfecte kandidaat om Legalsense te leiden”, aldus Legalsense eigenaar en oprichter Bram Braakman. “Met zijn financiële achtergrond, diepgaande branchekennis, leidinggevende ervaring en indrukwekkende staat van dienst op het gebied van het realiseren van groei, is hij de juiste man voor deze functie. Ik kijk uit naar de samenwerking met Eric-Jan om onze bestaande klanten te blijven bedienen en de langetermijngroei van het bedrijf te stimuleren.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven