Leidse Meike Pakkert en Jacobine Buitenhuis schreven AB-annotatie

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

In het kader van hun eindopdracht voor het mastervak Bestuursrecht in de Europese rechtsorde schreven de Leidse studentes Meike Pakkert en Jacobine Buitenhuis allebei een annotatie.

“Pakkert schreef samen met Willemien den Ouden, hoogleraar Staats- en bestuursrecht, een AB-annotatie bij een uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State van 9 januari 2019 (ECLI:NL:RVS:2019:52) over de terugvordering van een subsidie betaald uit het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling (het ELFPO)”, aldus de Leidse universiteitswebsite.

“Buitenhuis heeft samen met Annemarie Drahmann, universitair hoofddocent een annotatie geschreven bij een uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State van 13 maart 2019 (ECLI:NL:RVS:2019:810). Deze uitspraak is interessant omdat de Afdeling hierin verdere duidelijkheid geeft over de vraag wanneer sprake is van een dienstenvergunning.”

Lees hier het volledige artikel.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top