Leidse Meike Pakkert en Jacobine Buitenhuis schreven AB-annotatie

Delen:

In het kader van hun eindopdracht voor het mastervak Bestuursrecht in de Europese rechtsorde schreven de Leidse studentes Meike Pakkert en Jacobine Buitenhuis allebei een annotatie.

“Pakkert schreef samen met Willemien den Ouden, hoogleraar Staats- en bestuursrecht, een AB-annotatie bij een uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State van 9 januari 2019 (ECLI:NL:RVS:2019:52) over de terugvordering van een subsidie betaald uit het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling (het ELFPO)”, aldus de Leidse universiteitswebsite.

“Buitenhuis heeft samen met Annemarie Drahmann, universitair hoofddocent een annotatie geschreven bij een uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State van 13 maart 2019 (ECLI:NL:RVS:2019:810). Deze uitspraak is interessant omdat de Afdeling hierin verdere duidelijkheid geeft over de vraag wanneer sprake is van een dienstenvergunning.”

Lees hier het volledige artikel.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven