Maak kennis met 15 grote kantoren en sleep die stage binnen

Delen:

De Meesterweekcommissie (Foto Ka-chun Lo)

Ontdek de impact van de 29e Meesterweek op jouw toekomstige carrière. Van 22 februari tot en met 8 maart 2019 organiseert de Meesterweek van de Erasmus Universiteit Rotterdam verschillende themadagen en een groots recruitmentevenement voor rechtenstudenten uit heel Nederland. Op 21 januari 2019 zijn de inschrijvingen geopend voor alle dagen. Wees er snel bij en ontdek wat de Meesterweek voor jou kan betekenen.

Op vrijdag 22 februari vindt de opening plaats met diverse sprekers. Kom met de Meesterweek kennismaken en vergroot jouw netwerk. Vanaf maandag 25 februari beginnen de themadagen waarmee studenten de kans krijgen om een kijkje te nemen bij verschillende kantoren en organisaties. Tijdens iedere dag wordt één bepaald rechtsgebied uitgelicht. Op de Meesterweek-website vind je een overzicht van alle dagen.

Het grootste en meest populaire evenement is de Recruitmentdag op 7 maart 2019 in de Kuip. Maak kennis met 15 grote kantoren en organisaties en sleep die stage binnen!

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven