Maastricht University maakt zich op voor de derde editie van de Abraham de Pinto-competitie

Delen:

Over vier weken, namelijk op 23 februari 2019, zal de derde editie van de Abraham de Pinto-competitie plaatsvinden. De afgelopen maanden heeft de organisatie hard gewerkt om ervoor te zorgen dat ook de derde editie een groot succes zal zijn en het vertrouwen is groot dat dit ook zal lukken.

Inmiddels is de inschrijfperiode voor de competitie voorbij en met gepaste trots kan de organisatie mededelen dat alle Nederlandse steden met een rechtenfaculteit vertegenwoordigd zullen worden. Over vier weken zullen teams uit de volgende Nederlandse en Belgische steden de strijd met elkaar aangaan: Maastricht, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Tilburg, Nijmegen, Groningen, Hasselt en Leuven

Op 23 februari zullen de teams moeten proberen om een zo perfect mogelijk cliënt gesprek te voeren onder het toeziend oog van een jury. Aan het eind van de dag zal er een schitterend diner plaatsvinden in hartje Maastricht en tijdens dit diner zal ook de prijsuitreiking plaatsvinden.

De organisatie kijkt ernaar uit om de teams te verwelkomen en wenst hun alvast veel succes. Tot dan!

 Contact

Voor vragen of opmerkingen is de organisatie altijd te bereiken via:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven