Mag jij straks vier dagen naar de all-inclusive Meesterlijke Dragons’ Den?

De Kempenaer Advocaten organiseert van 19 tot en met 22 april de Meesterlijke Dragons’ Den. Een vierdaagse masterclass voor derde- en vierdejaars rechtenstudenten. Schrijf je in. Wie weet mag jij ernaar toe!

Delen:

“Leer van onze meesters en breng alles wat je in huis hebt in de praktijk. Kom uit je bubbel en stap in de advocatuur”, zegt het kantoor op zijn website. “Je leert in sneltreinvaart alle ins en outs van de advocatenpraktijk. En geloof ons, bij De Kempenaer is dat behoorlijk enerverend. Samen met zeven andere super enthousiaste studenten zet jij je tanden in uitdagende juridische vraagstukken. Leer van onze ervaren advocaten, leer van je medestudenten. En vooral: have fun! We beloven je een onvergetelijke ervaring, zowel persoonlijk als professioneel.”

Werken én relaxen

Word jij uitgekozen, dan volg je workshops over de meest interessante facetten van de advocatuur. Ook behandel je twee civielrechtelijke casussen, van A tot Z: bespreking met de cliënt, bedenken van de juiste procestactiek, tijdig opstellen van een dagvaarding en de zaak verdedigen tegenover een rechter. “Wij zijn heel benieuwd naar jouw visie en aanpak. Blaas jij met de juiste argumenten de rechter tijdens het pleidooi omver? Weet je samen met je teamgenoten door de stelling van de wederpartij heen te prikken? Durf gerust out-of-the-box te denken. Hard werken? Absoluut. Maar we nemen ook alle tijd om gezellig met elkaar te eten, drinken en ontspannen in het bruisende stadscentrum van Arnhem. Deze inspirerende Masterclass is all-inclusive: dus met overnachtingen vlakbij Station Arnhem Centraal. Wij betalen álles voor je! Hoe tof is dat!”

Meer weten, of je direct aanmelden? Kijk op de website van De Kempenaer Advocaten in Arnhem. En ben jij uiteindelijk gekozen, dan horen wij van Mr. Studenten graag hoe het is geweest!

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven