Mark Rutte geeft college Inleiding Recht

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Minister-president Mark Rutte heeft deze week een online college gegeven, samen met hoogleraar Afshin Ellian, binnen het vak Inleiding Recht aan de Universiteit Leiden. Hij beantwoordde in het college vragen van studenten in het kader van de Europese Unie in tijden van corona.

Honderden studenten konden via een livestream het college van de premier volgen. Het ging onder meer over “de coronacrisis, het beleid van de ECB, de soevereiniteitsoverdracht naar Brussel en de soevereiniteitsverdeling tussen de lidstaten en de EU. Tussendoor was ook ruimte voor persoonlijke anekdotes over bijvoorbeeld de scriptie van de premier”, zo lezen we op de site van de universiteit.

Lees hier het volledige bericht.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top