Medische aansprakelijkheid onder de Rotterdamse loep

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
(foto www.eur.nl)

De Rotterdamse studenten van de master Aansprakelijkheid en Verzekering gingen onlangs op bezoek bij V&A Advocaten aan de Coolsingel te Rotterdam en Holla Advocaten in Den Bosch.

De studenten verdiepten zich bij V&A Advocaten onder meer in artikel 7:658 BW en de ‘klassieke’ werkgeversaansprakelijkheid en namen zij de proportionele aansprakelijkheid bij onzeker causaal verband onder de loep.

Bij Holla Advocaten stond de medische aansprakelijkheid centraal. Wanneer kan medische aansprakelijkheid aan de orde zijn en hoe kunnen benadeelde patiënten gecompenseerd worden?

Nieuwsgierig naar het verslag? Ga naar de website van de Erasmus School of Law.

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top