Meer weten over de Wet Toetreding Zorgaanbieders (‘Wtza’)?

Nog even en dan moeten we allemaal weer opnieuw gaan bedenken waar we onze zorgverzekering gaan afsluiten. Maar wist je ook dat op 1 januari 2022 de Wet Toetreding Zorgaanbieders (“Wtza”) in werking treedt?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
foto: Depositphotos-Lenets Tatsiana

Met de Wtza wordt een nieuw toelatingssysteem van zorgorganisaties in het leven geroepen ter vervanging van het toelatingssysteem onder de Wet Toelating Zorginstellingen (‘WTZi’). Wil je hier meer over weten? Melanie Verduyn Lunel, kandidaat-notaris bij Ploum, legt een en ander duidelijk uit, en vertelt hoe deze nieuwe wet zorgorganisaties beïnvloedt. Lees hier.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top