Misbruik maken van de presidentiële bevoegdheden

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Eens in de twee weken blogt C. Breikers (Universiteit Maastricht) op de site van JFV Ouranos. Deze keer is Trump onderwerp van gesprek.

“Twee jaar geleden kregen de VS een sinaasappel met een pruik en een grote mond als president”, zo begint Breikers de blog. Vervolgens komen ‘de muur’, de langstdurende shutdown in de geschiedenis van de VS en het ten onrechte uitspreken van een noodtoestand aan de orde. Breikers concludeert: “Of het ooit gaat komen tot een impeachment is niet te zeggen, maar de kans op een tweede ambtstermijn wordt alsmaar kleiner. Misschien maar goed ook.”

Benieuwd geworden naar de blog? Klik hier.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top