Mr. in een nieuw jasje gestoken

Delen:

Het nieuwe nummer van Mr. is verschenen, met daarin volop interviews en artikelen over interessante ontwikkelingen in de juridische wereld. Dit alles in een nieuw jasje gestoken.

Een greep uit de onderwerpen:

Interview met procesadvocaat Arnold Croiset van Uchelen (Allen & Overy), over onderwerpen variërend van het kapitalisme tot transcendente meditatie en van ‘Zuidas-haantjes’ tot vrouwen aan de top. Het Urgenda-arrest van de Hoge Raad blijkt op weinig bijval van Van Uchelen te kunnen rekenen: “Mensenrechten moet je niet politiseren.”

Ook dit jaar presenteert Mr. weer het overzicht van de top 50 van de grootste advocatenkantoren in Nederland. Met daarnaast een analyse van de groei en krimp in de periode van 2015 tot 2020.

Eerst een filmpje kijken en dan de klas in: instituten voor postacademisch onderwijs doen tegenwoordig allemaal aan blended learning. Wat houdt dit eigenlijk precies in?

Marc Delissen (Delissen Martens) en Amajanti van de Beek (CMS), die zelf allebei intensief hebben gehockeyd, vertellen in de rubriek Senior/junior over hun vakgebied: sport en recht.

Vakkennis, onrecht, zittingen, kattenkunstjes en cliënten: advocaten twitteren over van alles. Welke keuzes maken ze en wat leveren hun tweets op? En wat vinden deskundigen van dit getwitter?

Bekijk hier het maartnummer van Mr.

Voor een abonnement op het doorbladerbare magazine kun je hier klikken. Wil je een abonnement op de papieren editie van Mr., meld je dan via deze link aan.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven